A2

Bilijardai JSC is fabrikant van biljarttafels sinds 1988. Bilijardai is gevestigd in het geografische centrum van Europa in Litouwen. Het personeel heeft veel ervaring met het vervaardigen van biljarttafels (pool, snooker, Russische piramide, Engelse pool, carambole), shuffleboards, voetbaltafels en airhockey tafels. Er werken ongeveer 30 medewerkers en zij vervaardigen jaarlijks ongeveer 1000 biljarttafels met een origineel ontwerp.

Wat maakt een Bilijardai zo bijzonder?

Het bedrijf heeft ’s werelds meest gangbare kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001 geïmplementeerd, dat een uitgebreide service garandeert, vanaf de orderontvangst tot de levering van de biljarttafel.

Waardering:

De producten hebben uitstekende beoordelingen: oa de eerste – tweede plaats in “BCA Las Vegas 1999

Waarden:

Het beleid van het bedrijf is gebaseerd op het principe van de 3 K’s:

  • Kwaliteitscertificaten (uitgegeven door internationale biljart organisaties) – EPBF en ICP.
  • Kwaliteitsmanagementsysteem – ISO 9001:2000.
  • Kwaliteit ontwerp innovatie.

Het gebruik van de meest geavanceerde computertechnologieën garandeert niet alleen de hoge kwaliteit van de biljarttafels, maar ook de mogelijkheid om de beste prijzen aan te bieden.

Na 25 jaar zijn ze uitgegroeid tot een modern, door digitale technologie aangedreven bedrijf, dat complexe speeltafels produceert en innovatieve oplossingen ontwerpt die bestand zijn tegen de tijd.

Billiard-table-S7-web.jpg

Biljarttafel configurator

Stel zelf uw biljart samen met deze configurators: