impatia logo

Door tradities van Italiaans design, kunst en vakmanschap te verenigen om vervolgens op maat gemaakte luxe speeltafels te produceren. Bij Impatia is elke creatie een verhaal van uitmuntendheid, gedreven door de kernwaarde van empathie.

impartial derby wood voetbaltafel

Voetbaltafels

Bij Impatia zijn de voetbaltafels vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waardoor u echt een hoge kwaliteit speeltafel ervaart die een lange duurzaamheid met zich meebrengt.

impatia filotto biljart pooltafel

Biljarts

De biljarts zijn met de mooie design’s ideaal om in of rondom huis te te plaatsen. Maar ook bij verenigingen, clubhuizen, instellingen en kantoren.

impatia tafeltennistafel luxe design

Tafeltennistafels

Alle tafeltennistafels van Impatia hebben een luxe design en zijn daardoor ook prachtig in verschillende ruimtes te plaatsen.

Wat maakt een Impatia speeltafel bijzonder?

Impatia speeltafels, gemaakt in Italië kenmerken zich door:

  • Veel soorten materialen
  • Hoge kwaliteit speeltafels
  • Glazen speeltafels
  • Unieke designs ontworpen door kunstenaars
  • Volledig naar eigen wens te personaliseren, bij Impatia is niets onmogelijk
impatia pokertafel

Download hier de catalogi

Wilt u dit prachtige Italiaanse merk toevoegen aan uw assortiment?

Over het merk Impatia

Bekend om hun iconische mode- en designinvloeden, belichaamt Impatia creativiteit en flair voor design in alles wat het doet. Door tradities van Italiaans design, kunst en vakmanschap te verenigen om vervolgens op maat gemaakte luxe speeltafels te produceren.

In de kern manifesteert Impatia het principe van gedurfd, uitgesproken design dat voorbestemd is om een ​​echte klassieker te creëren. Bij Impatia is elke creatie een verhaal van uitmuntendheid, gedreven door de kernwaarde van empathie.

“Impatia is geïnspireerd door de wens om gedurfde en onderscheidende designobjecten te creëren die de grenzen van de speeltafel industrie zouden verleggen.”

impatia