Dienstverleningen

Montage

Wij monteren bij voorkeur onze producten in onze eigen werkplaats af, en leveren deze op afspraak speelklaar af. Montage op locatie behoort tevens tot de mogelijkheden.

Bedrukking

De meeste producten uit ons assortiment lenen zich uitstekend voor personalisatie. Zo kunnen uw klanten hun merken en merknamen nog meer en beter onder de aandacht brengen bij hun diverse doelgroepen. Bekende voorbeelden zijn natuurlijk bedrukte voetbaltafels maar wij leveren ook all-over bedrukte pooltafels of E-steps compleet in eigen huisstijl. Geheel afhankelijk van uw wensen, levertijd en budget maken we u een voorstel.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

Onze Showroom

Zoals onze naam al impliceert; een showroom van en voor ons allemaal. Zowel consumenten als dealers weten de weg te vinden naar Onze Showroom in Son. Ook kunt u als dealer onze showroom gebruiken om uw klanten te ontvangen of helpen wij uw klanten verder namens u.

Afhankelijk van het verkoopseizoen is de showroom ingericht met de nieuwste trends, de hardlopers en onze evergreens. Als u specifiek voor één product wilt komen, informeer dan altijd even vooraf of het ook daadwerkelijk opgesteld staat.

Onze Showroom is open van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur (bij voorkeur op afspraak).

Transport

Tot 30kg: Via pakketdienst  voorzien van track and trace. 

Boven 30 kg: leveren we veelal zelf met eigen vervoer ondersteund door betrouwbare partners in de gehele Benelux. Hierdoor kunnen we een levertijd van 1-3 dagen garanderen op al onze volumineuze producten.
Klanten worden vooraf gebeld voor een passende afspraak.

Magazijn

Onze Showroom is voorraadhoudend en hanteert een “Never-out-of-Stock” principe.
U kunt uw bestelling ook op afspraak afhalen.

Contact

Wilt u ook dealer worden of heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.