Beleef alle exclusieve merken in onze showrooms

Wij verwelkomen u graag op stand 29 in het ETC Design Center te Culemborg, in het Trade Centre te Venlo, in Nidum (the house of inspiration) te Grave en op de Ekkersrijt 2004 in Son.

Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave
T: +31- (0)499 700 242
E: info@onzeshowroom.nl

Openingstijden showroom

Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 18:00 uur

 

Venrayseweg 214
5928 RJ Venlo
T: +31- (0)499 700 242
E: info@onzeshowroom.nl

Openingstijden Preview days (bezoek alleen mogelijk bij aantonen KVK nummer)

Maandag 10:00 - 17:00 uur
Dinsdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag 10:00 - 17:00 uur

 

Randweg 20
4104 AC Culemborg
T: +31- (0)499 700 242
E: info@onzeshowroom.nl

Openingstijden showroom, alleen op afspraak*

Maandag              10.00 - 17.00 uur

Andere tijden mogelijk op afspraak, mail of bel ons!

SHOWROOM SON

Ekkersrijt 2004
5692 BA  SON
T: +31- (0)499 700 242
E: info@onzeshowroom.nl

Openingstijden showroom

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Wij verwelkomen u graag op stand 29 in het ETC Design Center

Een mooi assortiment aan exclusieve interieur inspiratie tafels voor het hogere segment. Onze collectie tafeltennistafels, voetbaltafels, pokertafels en biljarts zijn daar exclusief beschikbaar in het ETC voor interieur professionals.

Snelheid van leveren, een goede klantenservice en aanvullende diensten zoals o.a. onze montages, personalisering zijn speerpunten in ons dagelijks streven naar net dat beetje meer.

En dat beetje meer delen we graag met onze dealers; een beetje meer aandacht, een beetje meer ondersteuning en een beetje meer marge.

ETC stand 29

De speeltafels hieronder zijn te beleven in het ETC Design Center

René Pierre Meteor Biljart

De René Pierre Meteor Biljart is een echt juweel in het tijdperk van het designbiljart.
Deze biljarttafel is verkrijgbaar in Amerikaans of Frans biljart. Met zijn gekruiste stalen poten verleidt de meteor alle liefhebbers van interieurdecoratie.

De combinatie van staal en eiken geeft de meteor biljarttafel een heel bijzondere elegantie. Ook is deze biljarttafel om te bouwen tot eettafel voor minimaal 10 personen dankzij de tafelblad optie. Alles van de biljart is gemaakt door 100% Franse fabricage, puur vakmanschap!

René pierre meteor biljart
Impatia derby voetbaltafel

Impatia Derby Voetbaltafel

De Derby voetbaltafel is een strakke en moderne tafelvoetbaltafel, ontworpen met het hoogste niveau van materialiteit en vakmanschap. De Derby tafelvoetbal is volledig aanpasbaar met een prachtige reeks gedurfde kleuren en verfijnde afwerkingen, die eindeloze mogelijkheden bieden als het gaat om creativiteit.

Met de goede speelervaring is de Impatia Derby handgemaakt voor elke klant en biedt het een aanpasbare massief houten gelakte structuur aangevuld met een strak glazen speeloppervlak. Geometrische handgrepen en sublieme metalen details maken het stuk compleet door een eigentijdse esthetiek toe te voegen die moeilijk te verslaan is.

FAS Pendezza Ciclope Voetbaltafel

Met de nieuwe FAS Pendezza Ciclope outdoor voetbaltafel wordt tafelvoetballen ook buiten mogelijk. De voetbaltafel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is een echte eyecather in iedere ruimte. De voetbaltafel is met zijn mooie design ideaal om in of rondom huis te te plaatsen.

De voetbalspelers zijn gegoten poppen waardoor ze duurzaam en onverwoestbaar zijn. De stangen zijn gemaakt uit staal en voorzien van een chromen afwerking laag. Hierbij glijden de stangen door nylon lagers, wat ideaal is voor een betere bal beheersing tijdens een potje tafelvoetbal. De Ciclope outdoor tafel is hoofdzakelijk geschikt voor buitengebruik en bestand tegen diverse weersomstandigheden.

FAS voetbaltafel ciclope
FAS Cube pooltafel biljart

FAS Pendezza Cube Biljart

De FAS Pendezza CUBE is een fraai vormgegeven biljart- annex eettafel, met Italiaans top-design! Deze multifunctionele tafel is uitgevoerd met een leistenen ondergrond en een overtrek, gemaakt van premium textiel.

Het tafelblad is verkrijgbaar in de houtkleur Kersen of Iep. Daarnaast beschikt de tafel over verstelbare poten, om zijn multifunctionaliteit te waarborgen.

René Pierre Sixties Voetbaltafel

De nieuwe René Pierre Sixties is een klassiek uitgevoerde voetbaltafel in jaren '60 stijl. De geschilderde spelers zijn van metaal, wat zorgt voor een mooie afwerking. Standaard levert René Pierre haar voetbaltafels met hoogwaardige Telescoop stangen, wat zorgt voor extra veiligheid rondom het tafelvoetbalspel.

Het speelveld is gemaakt van speciaal Gerflex linoleum voor de optimale mix tussen snelheid en controle. Ook zijn de handvaten gemaakt van metaal wat uniek is t.o.v. andere Voetbaltafels.

René Pierre sixties voetbaltafel
FAS Tour 65 voetbaltafel

FAS Pendezza Tour 65 Voetbaltafel

Deze fraaie rode FAS Pendezza Tour`65 voetbaltafel is speciaal ontworpen door het Italiaanse designhuis van Basaglia & Rota Nodari ter ere van het 65-jarige bestaan van het Italiaanse Topmerk: Tino Sana.

Het metalen frame zorgt voor een modern, fraai design wat stabiliteit en elegantie uitstraalt, die in geen enkel interieur misstaat. Deze specifieke voetbaltafel is erg strak en modern ontwikkeld om naast tafelvoetbal ook als fraai interieurobject te dienen. De voetbaltafel wordt gekenmerkt door het futuristische balherstelsysteem.