rêne pierre logo

René Pierre loopt voorop als het gaat om industriële innovaties om biljart toegankelijker, snel en gebruiksvriendelijk te maken. Innovaties in design voor modellen die exclusief voor het merk worden geassembleerd: dat zijn de sterke punten van de voortdurende inspanning van René Pierre.

rene pierre voetbaltafels

Voetbaltafels

Bij René Pierre zijn de voetbaltafels vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waardoor u echt een hoge kwaliteit speeltafel ervaart. Ook heeft het merk eigen unieke specialiteiten, zoals metalen poppen en een linoleum speelveld.

rene pierre biljart pooltafel

Biljarts

De biljarts zijn met de mooie design’s ideaal om in of rondom huis te te plaatsen. Bij René Pierre is er voor ieder wat wils. Of je nou opzoek bent naar een Modern, urban of klassiek biljart, ze hebben het allemaal.

Wat maakt een René Pierre biljart bijzonder?

René biljarts, gemaakt in Frankrijk kenmerken zich door:

  • 100% Franse fabricage
  • Unieke luxe designs
  • Optimale balcontrole door speelveld
  • Keuze uit verschillende maten
  • Stevige en robuuste behuizing van MDF
  • Multifunctioneel door afdekbladen
  • Een Leiplaat wat zorgt voor de nodige stabiliteit en balcontrole
  • Volledig te personaliseren naar eigen wens
rene pierre biljart pooltafel

Download hier de catalogi

Wilt u dit prachtige Franse merk toevoegen aan uw assortiment?

Het verhaal van René Pierre

Als erfgenaam van traditionele meesterbiljart- en meubelontwerpers, neemt het merk René Pierre een speciale plaats in de biljartwereld in. Sinds 1952 zijn René Pierre en zijn nakomelingen trots op de Franse en Amerikaanse biljarttafels die zij creëren. Met grote passie ontwerpt en vervaardigt René Pierre ook voetbaltafels. René Pierre koppelt zijn prachtige meubelontwerpen aan de speeltafels die zij op de markt brengen. Hierdoor maken zij tafels die zowel als meubel en speeltafel dienen. Het assortiment evolueert in lijn met de huidige trends en de beoefening van de sport & hobby.

Rene pierre fabriek