logo-fas-pendezza

Het voetbaltafelmerk FAS is ontstaan uit de ideeën van de Italiaanse broers Davide en Alfonso Pendezza, in 1964 starten ze hun eigen merk voetbaltafels. FAS legt zichzelf een zeer hoge kwaliteitsstandaard op tijdens de productie van de tafels in Noord-Italië.

fas pendezza voetbaltafels

Voetbaltafels

Bij FAS Pendezza zijn de voetbaltafels vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waardoor u echt een hoge kwaliteit speeltafel ervaart die een lange duurzaamheid met zich meebrengt.

fas pendezza biljarts

Biljarts

De biljarts zijn met de mooie design’s ideaal om in of rondom huis te te plaatsen. Maar ook buiten bij verenigingen, clubhuizen, instellingen en kantoren.

fas pendezza tafeltennis tafels

Tafeltennistafels

Alle tafeltennistafels van FAS Pendezza hebben een uniek design en zijn daardoor ook prachtig in verschillende ruimtes te plaatsen.

Wat maakt een FAS voetbaltafel bijzonder?

FAS voetbaltafels, gemaakt in Italië kenmerken zich door:

  • Een houten meubel
  • Hoge kwaliteit
  • Gegoten poppen, niet geschroefd dus nooit meer kapotte poppen
  • Flexibele stalen stangen
  • Goedgekeurd door de internationale tafelvoetbalbond
  • Optimale balcontrole door speelveld
  • FAS zijn prima voetbaltafels door hun stevigheid, om te personaliseren met uw bedrijfslogo en of andere uiting. Snel en speelklaar geleverd
Fido_amb_02a_large-2

Wilt u dit prachtige Italiaanse merk toevoegen aan uw assortiment?

Het verhaal van FAS Pendezza

Alfonso Pendezza en zijn broer Davide hebben de grote intuïtie om meubels te maken van games en plezier voor volwassenen en kinderen. Gemaakt van grondstoffen met de hoogste kwaliteit en geassembleerd door de beste ambachtslieden uit de Bergamo-valleien.

Zo ontstonden: tafelvoetbal, tafeltennis en de biljarttafel van FAS, icoon van elegantie en kwaliteit. De producten met de naam FAS Pendezza worden door Italiaanse ambachtslieden geassembleerd als uitmuntende werken en hebben door de jaren heen nationale en internationale erkenning gekregen.

FAS pendezza ambacht