sponeta tafeltennis logo

Sponeta loopt al meer dan 60 jaar voorop in tafeltennistafels. Om deze reden is Sponeta een van de meest bekende en grootste tafeltennistafel fabrikant van de wereld. Met een productie van meer dan 100.000 tafeltennistafels per jaar en leveringen aan meer dan 90 landen. Elk product dat de tafeltennis fabriek verlaat is ontworpen en gebouwd, niet alleen volgens de geldende wettelijke normen, maar ook aan de strengste kwaliteitseisen.

sponeta sdl tafeltennistafel

Wat maakt een Sponeta tafeltennistafel bijzonder?

Sponeta tafeltennistafels, gemaakt in Duitsland kenmerken zich door:

  • Unieke designs
  • Hoge kwaliteit materialen
  • 100% Duitse fabricage
  • Voor alle leeftijden en spelniveau's
  • Tafeltennistafels die inklapbaar en compact op te bergen zijn
  • Tafeltennistafels met zelftrainstand
  • Tafeltennistafels die hufterproof zijn
  • Tafeltennistafels die ITTF (wedstrijdtafel) gekeurd zijn
sponeta tafeltennistafel

Download hier de catalogi

Wilt u dit prachtige Duitse merk toevoegen aan uw assortiment?

Over Sponeta

Sponeta is gevestigd in Schlotheim Duitsland (gelegen in de provincie Tharingen) Sponeta produceert tafeltennis producten al meer dan 60 jaar, om deze reden is Sponeta een van de meest bekende fabrikanten van pingpongtafels wereldwijd.

Tafeltennistafels “made in Germany” worden geleverd aan meer dan 90 landen en is in acht verschillende uitvoeringen in kwaliteit,dus zowel voor vrijetijd of wedstrijd leverbaar.

Elk product dat de tafeltennis fabriek verlaat is ontworpen en gebouwd, niet alleen volgens de geldende wettelijke normen, maar ook aan de strengste kwaliteitseisen. Sponeta is de grootste fabrikant van tafeltennistafels in Europa met de productie van meer dan 100.00 pingpongtafels per jaar.

Sinds 2019 loopt Sponeta voorop in design tafeltennistafels, waar ze voorheen voornamelijk bekend stonden om hun Duitse degelijkheid, is Sponeta nu ook toonaangevend in vormgeving en uitstraling.

sponeta fabriek tafeltennis duitsland