Op bezoek bij IMPATIA

Onze trip naar Impatia stond in teken van product-en marktkennis op doen. Een heel fijn warm team van mensen ontving ons met veel empathie waar de merknaam Impatia van afgeleid is. 

Samen met het team van Impatia hebben wij alle soorten speeltafels bekeken. Daarnaast hebben wij een rondleiding gehad door de prachtige werkplaats van het bedrijf, hier konden wij sfeerproeven in de keuken van het merk. 

Gelegen in het hart van de wijk Milaan

Bekend om hun iconische mode- en designinvloeden, belichaamt Impatia creativiteit en flair voor design in alles wat het doet. Door tradities van Italiaans design, kunst en vakmanschap te verenigen om vervolgens op maat gemaakte luxe speeltafels te produceren. 

In de kern manifesteert Impatia het principe van gedurfd, uitgesproken design dat voorbestemd is om een ​​echte klassieker te creëren. Bij Impatia is elke creatie een verhaal van uitmuntendheid, gedreven door de kernwaarde van empathie.

“Impatia is geïnspireerd door de wens om gedurfde en onderscheidende designobjecten te creëren die de grenzen van de speeltafel industrie zouden verleggen.”

Handgemaakt in Italië

De mens-tot-mens benadering creëert een ontdekkingsreis, die wordt benadrukt door technische ontwikkeling, hoogwaardige materialen en onvergelijkbare esthetische verfijning. De ontwikkeling van elk product zit vanaf het eerste gezicht vol interpretatie en wordt een weergave van een levensstijl en een direct herkenbare identiteit, die ertoe aanzet de klassiekers opnieuw uit te vinden.

We eindigden onze inspirerende dag met heerlijke Italiaanse pizza’s. Onder genot van een goed glas wijn besloten we dit jaar extra Impatia modellen zichtbaar te maken op exclusieve hotspots in de Benelux. Dit om de merk bekendheid van Impatia een verdere boost te geven.